Tæpper i Farsø

Bløde og behagelig tæpper

Mangler du et flot tæppe til din bolig? Vi kan hjælpe dig! Hos KJ Gulve og Gardiner forhandler vi behagelige tæpper i vores butik i Farsø. Hos os er du sikker på, at du kan finde det tæppe, der opfylder alle dine krav, da vi har kvalitetstæpper i alle slags materialer til alle rum i boligen.

I butikken kan du bl.a. finde tæpper fra:

  • Ege
  • Meltex
  • Eriksen
  • Tarkett (vinyl)

Vi forhandler også linoleum.

Skab den perfekte stemning i din bolig med et flot tæppe

Det helt rigtige tæppe kan fuldende din stue eller dit værelses udtryk. Det giver dig også en god mulighed for at sætte et personligt eller farverigt præg på hjemmet. Uanset om du er til runde eller rektangulære tæpper, er vi sikre på, vi kan finde et, der passer til netop dig. Find inspiration i vores galleri.

Få hjælp til at vælge tæppe

Det kan være svært at vælge det helt rigtige tæppe til sit hjem. Bliv inspireret af de mange muligheder, når du besøger vores butik i Farsø. Her har vi mange forskellige typer tæpper, du kan tage et kig på. Vores dygtige medarbejdere hjælper dig meget gerne med at træffe den rigtige beslutning. Vi giver dig også gode råd til vedligeholdelse af dit tæppe, så du får mest muligt ud af det.

Kontakt os hvis du har spørgsmål

Har du spørgsmål, er du altid meget velkommen til at kontakte os. Du kan ringe på telefon 98 63 11 27, send en mail til kj@gulveoggardiner.dk eller udfyld vores kontaktformular.

Kontakt