Garn i Farsø

Vi har et stort og godt udvalg af garn

Elsker du at strikke, eller kender du én, der gør? Hos KJ Gulve & Gardiner har vi et stort udvalg af forskellige typer garn i vores butik i Farsø. Vores garnsortiment spænder bredt, og det er muligt at få garn i alle regnbuens farver. Vi har alt til ethvert formål, uanset om du skal strikke en varm sweater eller en luftig poncho.

Vi tilbyder bl.a.:

  • Uldgarn
  • Bomuldsgarn
  • Silkegarn
  • Hørgarn

Kvalitetsgarn

Vi udvælger nøje garnprodukterne, som vi sælger i butikken, da vi lægger stor vægt på at forhandle garn af høj kvalitet. I vores butik kan du finde mærkerne Hjertegarn, CeWeC og Permin, som er blandt de førende producenter inden for garnindustrien. Du vil kunne mærke kvaliteten, når du strikker med det. Vi har også et stort udvalg af flotte tæpper og gardiner.

Besøg vores butik i Farsø

Vores mål er at levere garn, der er godt at arbejde med, uanset om det er til strik eller hækling. Så tøv ikke med at komme forbi vores butik i Farsø nær Aalestrup og se vores udvalg, hvis du søger lækkert kvalitetsgarn. Har du spørgsmål vedrørende vores udvalg? Så er du meget velkommen til at ringe til os på 98 63 11 27, sende en mail til kj@gulveoggardiner.dk eller benytte vores kontaktformular.

Kontakt