​Gardiner, gulve og tæpper i Farsø KONTAKT OS

Gardiner og mørklægningsgardiner i Farsø nær Aalestrup

Vi har et stort udvalg af gardiner og mørklægningsgardiner

Gardiner er en vigtig del af indretningen i et hjem De sætter et personligt præg på samme måde som gulvtæpper. Hos KJ Gulve og Gardiner ApS finder du et alsidigt udvalg af forskellige typer gardiner, herunder mørklægningsgardiner. Vi tilbyder bl.a.:

  • Rullegardiner
  • Persienner
  • Plissé
  • Lameller

Variationen i vores sortiment gør, at der altid er noget for enhver smag til vinduer i alle størrelser. Vi forhandler gardiner fra bl.a. Pagunette, Gartex og Andreas Hansen. Kig ind i butikken i Farsø nær Aalestrup for at se vores store udvalg og gode tilbud.

Vi hjælper dig med at finde den rette løsning

Vi står altid klar med råd og vejledning, så du finder den helt rigtige løsning til dit hjem. Har du brug for hjælp til opsætningen, giver vi gerne en hånd med. Vi sørger for at montere gardinerne helt korrekt.

Gardinbus – gratis opmåling

Skal du have nye gardiner, så ring efter vores gardinbus. Vi kommer og laver en gratis opmåling til dine nye gardiner. Du får også et helt uforpligtende tilbud på gardinerne. Vi tager en del af vores sortiment med, så du nemt kan finde inspiration og mærke kvaliteten af vores produkter.

Har du spørgsmål?

Er der noget, vi kan hjælpe dig med, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 98 63 11 27 eller mail kj@gulveoggardiner.dk.

Kontakt

KJ Gulve og Gardiner

Nørregade 4
9640 Farsø

CVR: 25198670

Tlf.: 98 63 11 27
Email: kj@gulveoggardiner.dk