Gardiner og mørklægningsgardiner i Farsø nær Aalestrup

Vi har et stort udvalg rullegardiner, mørklægningsgardiner og persienner

Har du brug for nye gardiner? Gardiner er en vigtig del af indretningen i et hjem, og sætter et personligt præg på samme måde som et gulvtæppe. Hos KJ Gulve og Gardiner ApS finder du et alsidigt udvalg af forskellige typer gardiner og mørklægningsgardiner i vores butik i Farsø nær Aalestrup.

Vi tilbyder bl.a.:

  • Rullegardiner
  • Persienner
  • Plissé
  • Lameller

Variationen i vores sortiment gør, at der altid er noget for enhver smag til vinduer i alle størrelser. Vi forhandler bl.a. Pagunette, Gartex og Andreas Hansen. Kig ind i butikken i Farsø nær Aalestrup for at se vores store udvalg og gode tilbud.

Vi hjælper dig med at finde den rette løsning

Vi står altid klar med råd og vejledning, så du finder den helt rigtige løsning til dit hjem. Har du brug for hjælp til opsætningen, giver vi gerne en hånd med. Vi sørger for at montere alt helt korrekt.

Gardinbus – få en gratis opmåling på dine gardiner

Hvis du er interesseret i at se vores udvalg, så ring efter vores gardinbus. Vi kommer og laver en gratis opmåling til dine nye gardiner, og du får også et helt uforpligtende tilbud på projektet. Vi tager en del af vores sortiment med, så du nemt kan finde inspiration og mærke kvaliteten af vores produkter.

Har du spørgsmål?

Hvis der er noget, vi kan hjælpe dig med, så er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 98 63 11 27, sende en mail til kj@gulveoggardiner.dk eller udfylde vores kontaktformular.

Kontakt

KJ Gulve og Gardiner

Nørregade 4
9640 Farsø

CVR: 25198670

Tlf.: 98 63 11 27
Email: kj@gulveoggardiner.dk